Aurel Rogojan despre scandalul listelor electorale. Câţi români mai sunt în România? - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Aurel Rogojan despre scandalul listelor electorale. Câţi români mai sunt în România?

Quo Vadis Romania - Declinul demografic - Nicolae Taran - Intelligence 5 via Ziaristi OnlineMONSTRUOSUL SCANDAL AL LISTELOR ELECTORALE

de Aurel I.Rogojan

Guvernul ne minte, clipa de clipa, in dimensiuni greu de imaginat si cu toata candoarea de care este in stare nebunul inocent. Numai ca ministrii si cei din fruntea guvernului, premierul Ponta si vicepremierii Dragnea si Oprea nu par sa fi cunoscut vreodata inocenta.
Primul tur al alegerilor prezidentiale nu ne-a dezvaluit, ci ne-a reconfirmat irefutabil, in toata uratenia ei pestilentiala, mizeria din sufletele si caracterele bufonilor politici ajunsi in tronurile puterii prin perpetue minciuni, inselatorii si dedublari de personalitate.
In lunga vara fierbinte a anului 2012 era, cat pe cat, sa explodeze bomba secretului in care este ascuns numarul real al populatiei cu drept de vot. In plin scandal al mistificarii rezultatelor referedumului de demitere a cetateanului Traian Basescu diun functia de Presedinte al Romaniei, afirmam : “(…) scandalul listelor electorale este atat de imens si cu consecinte atat de devastatoare,incat interesul inmormantarii lui- daca se poate in Groapa Marianelor ( cel mai adanc punct al Pamantului, aflat in Oceanul Pacific la 11.034 metri sub nivelul apelor )- va deveni periculos de contagios, impunand fie trimiterea unora in carantina, fie achiesarea un monstruos compromis.”
In listele electorale pentru alegerile electorale aflate pe rol sunt cu mult mai mai multe persoane decat numarul populatiei adulte a Romaniei. Declinul demografic in care a intrat Romania in utimul sfert de veac este deja un dat statistic, o concluzie dramatica, expusa constant in toate analizele cu cel mai inalt gir stiintific.
Desi faptele evidente nu pot contestate, decat de nebuni, Guvernul o face, ori de cate ori este in joc interesul pastrarii puterii, impotriva vointei poporului caruia i se uzurpeaza suveranitatea.
In anul 1992, Romania avea 16.597.508 alegatori. Peste patru ani, la alegerile prezidentiale din 1996, numarul alegatorilor a crescut la 17. 218. 654 ( + 621. 146, fata de1992 ). La alegerile din luna decembrie 2000, numarul alegatorilor a fost 17. 699.727 ( +1.102.219, fata de 1992), pentru ca alegerile din decembrie 2004 sa se ajunga la 18.449.344 ( +1.851.836 fata de 1992) iar in anul 2009 la 18.303.224 de cetățeni cu drept de vot (- 146.120 fata de alegerile prezidentiale anterioare).
Datele oficiale pentru alegerile prezidentiale pe rol indica un numar de 18.313.698 cetateni romani cu drept de vot la data de 12.09.2014 (+ 10.474 fata de anul 2009).
Recensamant populatiei din annul 2011 arata ca numarul locuitorilor Romaniei este aproape egal cu cel din anul 1965,adica 19.043.000, in conditiile in care atunci exista o crestere naturala de 115 mii persoane, iar in prezent o scadere naturala de 55 mii personae.
Din anuarele statistice aflam ca populatia scolara este de 4.404.581 tineri, din care care se scad, cu suficienta marja de siguranta, 907.353 studenti, care au drept de vot si inca 220.335 cursanti ai invatamantului postliceal, tot cu drept de vot.
Ce rezulta ? Ca numarul votantilor nu are cum depasi, nici cifra din 1992 si nici pe cea rezultata din scaderea numarului minorilor din totalul populatiei recenzate, adica 16 milioane si ceva… Alte calcule indica vreo 15.800.000 !
La marja de aproape 2 milioane a numarului populatiei,mai trebuie sa ne reamintim de cca. o jumatate de milion de coduri numerice personale fara “adrisant”, cifra adusa in discutie la fecare contestare a alegerilor si a “plajei de eroare” …
Ca Guvernul ne minte o demonstreaza si faptul ca intre doua recensamante , cel din annul 2002 si cel din 2012, desi populatia tarii a scazut cu 2,6 milioane de locuitori, cea din listele electorale se situeaza,cu o nesemnificativa exceptie, in trend puternic crescator. Ca la intrecerile socialiste, pe cuvantul de pioneri al triadei Ponta- Dragnea- Oprea ! Dar si cu o perpetua complicitate a tuturor guvernelor anterioare, care si ele au pazit cu strajnicie acest secret teribil al numarului populatiei Romaniei.
O mica taina a falsurilor din listele electorale am deslusit-o cu prilejul votului de duminica. Un cetatean a sesizat ca in lista erau inscrisi si copii sai, plecati pe la casele lor de vreo 15 ani si care, intre timp, se afla, fiecare, la al treilea domiciliu, dar ei figureaza in listele electorale de la toate cele trei domicilii din 1992, cand au votat prima data. Deci in loc de doi votanti in liste apar sase !
La un moment dat, in evidentele Casei Nationale a Asigurarilor pentru Sanatate, pe langa populatia Romaniei, mai era inca una, care numeric putea fi a Ungariei, Bulgariei sau Greciei !
Sarabanda cifrelor din evidenta populatiei genereaza o perpetua minciuna in constructia bugetului, planificarea veniturilor si a cheltuielilor se face pe baza de minciuni statistice.
Relatiile cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, O.N.U. si alte oganisme internationale sunt si in ceata minciunii.
Premierul si vicepremierii se contrazic, mai zilnic, in declaratiile publice. Deci, asta poate insemna ignoranta sau minciuna. Ori, si una si alta. Esentialul ramane. Guvernul ne minte. Ne minte fiindca nu este cinstit si mereu are ceva de ascuns.
Ascunderea adevarului in legatura cu numarul populatiei votante este unul dintre cele mai grave atentate la mecanismele de functionare a democratiei, prin care se viciaza fundamental bazele constitutionale ale puterii.
Ce baze constitutionale ale puterii asigura un Guvern care pentru alegerea Presedintelui Romaniei, de catre cetatenii romani din strainatate, nu a creat posibilitati de exercitare a votului nici pentru a zecea parte din cei cu drept de vot. Un numar de de 294 de sectii de votare inseamna ca pot vota cca. 235.000 de alegatori. Dar ca nici acestia sa nu poata vota, s-a legiferat ineptia declaratiei pe proprie raspundere, ca alegatorul roman din strainatate nu va vota multiplu. Unde sa voteze multiplu?! Cate sectii de votare exista, in Canada, ori Australia, de exemplu, si la ce distante intre ele, ca sa fie posibil un eventual vot multiplu?! Iarasi, avem dovada unei alte minciuni, de aceasta data legitimata.
Un guvern nu minte daca preluat puterea prin mijloace cinstite si daca nu s-a abatut de la pactul politic legat initial cu electoratul. La prima tradare, prima minciuna ! La fiecare noua tradare, o noua minciuna !
Cat ne vom mai complace intr-o perpetua minciuna ?

Sursa: Ziaristi Online

2 comments

  1. Pingback: Câţi români mai sunt în România? | cristian dinulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.